Stora konserter 2017  

För den som behöver något positivt och ljust att blicka fram emot är musik- och konsertåret 2017 precis rätt sak att se till. Nya spännande festivaler och konserter dyker upp hela tiden, och de allra största nyheterna sprids såklart i god tid för att kunna längta efter något härligt när man går genom de kallaste och mörkaste årstiderna.

Aerosmiths sista t1200px-aerosmith_4urné besöker SRF

En era är över och Aerosmith kastar snart in handduken för gott. Men innan dess ger de sig av på avskedsturné och självklart blir det ett stopp i Sverige. Konserten hålls på populära Sweden Rock Festival och datumet är satt till 8e juni. Sweden Rock är Sveriges mognaste hårdrock- och metalfestival och har under flera decennier haft en trogen publik.

Världsstjärnor besöker Stockholm

För den lite äldre och mognare publiken blir det ett riktigt bra år i Stockholm med många världsstjärnor som besöker arenorna. Där bland står Elton John, Robbie Williams och Depeche Mode. Speciellt med Depeche Mode är att besöket i Stockholm den 4e Maj 2017 blir den första spelningen av totalt 32 stycken under den här turnén, och därför kan publiken vänta sig ett rejält taggat band som verkligen vill ge järnet.

Drake och Bruno Mars hetast

De absolut mest hypade konserterna som hittills avslöjats inför 2017 är helt klart Drake och Bruno Mars. Biljetterna beräknades ta slut direkt då tusentals fans skulle göra allt för att få se dessa favoriter. Drake spelar i Mars medan Bruno Mars besöker Sverige först i Maj månad. Båda gör dessutom stopp på fler ställen i norden så det finns en god chans att se dem flera gånger.

En annan ungdomligare favorit som besöker Sverige är punkpopbandet Blink 182. I juni ställer de sig på Stora Scenen inne på Gröna Lund och gör sin enda Sverigespelning för det här året. Gröna Lund har tidigare upplevt problem med ett enormt publiktryck på deras större bokningar, så för den som vill vara säker på att se Blink 182 i sommar är det bäst att vara ute i god tid och ta sig så långt fram i kön som möjligt innan det är för sent.