Finansiera ditt underhållningsbolag

Har du ett företag inom underhållning, musik eller något annat som du vill driva framåt? Har du just startat eller har du varit företagare länge och behöver tillväxtkapital? Med en bra kalkyl i bakfickan har du möjlighet att ansöka om det du behöver.

Låna pengar kan vara positivt

Ett företagslån kan visa sig vara positivt eftersom du kan investera det i projekt som vid ett senare tillfälle ökar intäkten. Om du behöver mindre kapital kan en företagskredit fungera utmärkt, det första du ska se till är behovet och kalkylera på vad du avser att tjäna på det, du behöver naturligtvis också kunna betala tillbaka lånet löpande. Det kan vara bra att ta kontakt med en erfaren långivare och diskutera, eller varför inte jämföra flera.

Vad kostar det att låna?

Kostnader för lån varierar ganska mycket och det är svårt att lämna en exakt siffra. Det är beroende på villkor för just din verksamhet och på räntan. Återbetalningstiden kan också variera, en lägre månadskostnad och längre återbetalningstid är inte lika pressande. Det är alltid bra att jämföra olika låneförmedlare eller banker och ibland vill man också veta hur mycket det är möjligt att låna. Detta kan bero på den individuella kreditbedömningen, och det går att räkna på lånet innan du binder dig för att ta det.

Ett företag som har flera olika lånemöjligheter hittar du på krea.se – här kan du se vilket låneutrymme du kan komma att beviljas genom att använda den finurliga AI-tjänsten. Om du ansöker om ett högt belopp från början och kreditrisken blir högre kan det mycket väl vara så att räntan och villkoren blir sämre för dig. AI-tjänsten är toppen eftersom du kan se exakt vilket scenario du går in i. Du ska helst inte överstiga det maximala låneutrymme som du får fram i AI-tjänsten på krea.se.

Låt företaget växa med Kreas tjänst

De mindre företagen är en grundsten i den svenska ekonomin och ditt företag kanske är en del av den tillväxten. Det har alltid upplevts av många företagare att det är svårt att få extern finansiering, speciellt för branscher som inte faller under snabbväxande IT eller ny teknik. På krea.se har man försökt att tänka till på just detta, för att istället kunna bli en del av lösningen för att små företag ska kunna växa, allt ifrån enmansföretag till de som har flera anställda.

Krea har skapat en tjänst, eller en plattform, som gör det lättare att välja rätt långivare, kontrollera till maximala låneutrymme och få lite annan kunskap om lån. Krea har kopplat både långivare och kunskap till sin tjänst. Processen är enkel och leder fram till den bästa lösningen för ditt företag. När du får finansieringsförslag som Krea samlar in baserat på dina önskemål kan du enkelt välja.